Ο Νίκος Αλεξόπουλος κατήγγειλε τις πρακτικές της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλίμου (VIDEO)




Με το ένα πόδι εκτός της παράταξης “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” του Νίκου Τσαμπαρλή, ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Αλεξόπουλος. Δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατήγγειλε τις πρακτικές της  Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλίμου που δύο 24ωρα πριν το δεύτερο γύρο έστειλε μαζικά χιλιάδες μηνύματα (sms) με τα οποία προέτρεπε τους δημότες να ψηφίσουν τον Ορφανό!

Η τοποθέτηση του Νίκου Αλεξόπουλου, στο Δημοτικό Συμβούλιο (Δείτε την 17:43 – 24:17)

“Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο απασχόλησε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και μετεκλογικά τους δημότες, προσέβαλε την αισθητική και την νοημοσύνη μας και θεωρώ ότι είναι επίκαιρο όσο ποτέ σήμερα που όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων αναφέρθηκαν στην ανάγκη συναίνεσης και συμπόρευσης, τουλάχιστον στα κρίσιμα ζητήματα. Όλοι έχετε καταλάβει ότι αναφέρομαι στις απαράδεκτες πρακτικές που ακολουθήθηκαν προεκλογικά, στο δεύτερο γύρο και αφορούν τη μαζική αποστολή μηνυμάτων καθοδήγησης και επηρεασμού των δημοτών, προς την κατεύθυνση υπερψήφισης συγκεκριμένου υποψηφίου και στην πρακτική της αποστολής ανωνύμων επιστολών κατά χιλιάδες σε όλα τα σπίτια με φωτογραφίες ενός εκ των δύο υποψηφίων με λεζάντες από κάτω, σαν να πρόκειται για κουτσομπολίστικη φυλλάδα.Οι πρακτικές αυτές όχι μόνο δεν βοηθούν στην καλλιέργεια ενός κλίματος εμπιστοσύνης συμπόρευσης και συναίνεσης το αντίθετο μάλιστα αλλά προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, τουλάχιστον από τους επικεφαλής των παρατάξεων, η καταδίκη αυτών των πρακτικών”.

Η τοποθέτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη (Δείτε την 1:27:54 – 1:29:04)

“Προσυπογράφω πλήρως αυτό που είπε ο κ.Αλεξόπουλος για το αισθητικό, ηθικό και πολιτικό ζήτημα που προέκυψε μεταξύ των δύο γύρων, με τα επαίσχυντα ανώνυμα και επώνυμα συκοφαντικά και υβριστικά φυλλάδια με τη σωρεία των μηνυμάτων που προσέβαλαν και υποβάθμισαν τη νοημοσύνη του κόσμου και που τελικά οδήγησαν στο ακριβώς ανάποδο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκαν.Ο κόσμος έχει κριτήριο, έχει άποψη, έχει αντίληψη και επιτέλους θέλει να ξεφύγει από τις παλαιοκομματικές πολιτικές”.

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.