Η δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη για το θάνατο του Παύλου Τζιβανίδη (VIDEO)




Ο όνομα του Παύλου Τζιβανίδη, πρώτου εκλεγμένου δημάρχου Αλίμου (1975-1982) που πέθανε χτες πλήρης ημερών, θα πάρει το πάρκο που βρίσκεται στο Άνω Καλαμάκι (λεωφόρος Ιωνίας) το οποίο ήταν ένα από τα έργα που είχε δημιουργήσει στην πόλη κατά τη  διάρκεια της θητείας του. 

Ο Παύλος Τζιβανίδης ήταν ο φαρμακοποιός που στα πρώτα δύσκολα χρόνια της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή της.

Ανδρέας Κονδύλης  στο notia.gr:

“Πληροφορηθήκαμε χτες το θάνατο του πρώην δημάρχου Αλίμου, Παύλου Τζιβανίδη, έχουμε στεναχωρηθεί ιδιαίτερα, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ήμασταν εδώ στο γραφείο, και συζητούσαμε για την πόλη. Παρά την ηλικία του είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη.Θα συνεδριάσει απόψε το Δημοτική Συμβούλιο για να πάρουμε κάποιες αποφάσισαν και να εκφράσουμε επίσημα την ευγνωμοσύνη μας για όσα είχε προσφέρει στην πόλη.Κρατάμε πάντοτε ζωντανή στη μνήμη μας τη δράση του κάτι που αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα προτείνουμε να δοθεί σε κάποιο σημείο της πόλης μας το όνομά του, να παραστούμε αύριο στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στο Αίγιο, να γίνει η τελετή δημοσία δαπάνη και να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στη μνήμη του”

Ο πρώτος Δήμαρχος του Αλίμου (1975-1982) Παύλος Τζιβανίδης δίπλα στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.