Καταγγελίες-σοκ για τον θάνατο του πυροσβέστη στο Π. Φάληρο




Ερωτηματικά προκαλεί η άρον άρον μετακίνηση αξιωματικού που ερευνούσε τον θάνατο του πυροσβέστη, από το ανακριτικό γραφείο.

Καταγγελία-σοκ για άρον άρον μετακίνηση αξιωματικού του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ο οποίος ερευνούσε τα αίτια της πυρκαγιάς και του θανάτου του ήρωα πυροσβέστη Ματθαίου Μάτζιου, προκαλεί από χθες ισχυρούς κλυδωνισμούς στους κόλπους της Πυροσβεστικής.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, το συγκεκριμένο στέλεχος εκτελούσε το μοιραίο βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου χρέη αξιωματικού υπηρεσίας στο Ανακριτικό Τμήμα και έκτοτε προσπαθούσε να βρει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του 33χρονου συναδέλφου του και της 44χρονης μητέρας που, επίσης, άφησε την τελευταία της πνοή στην ίδια φωτιά στο Παλαιό Φάληρο.

Ξαφνικά, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και εν μέσω της προανάκρισης έφτασε στην υπηρεσία του μέσω φαξ διαταγή εσωτερικής μετακίνησής του από το Ανακριτικό Γραφείο στον Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μετακινηθείς ανακριτικός υπάλληλος ερευνούσε δύο εξαιρετικά σημαντικές πτυχές της υπόθεσης.

Η πρώτη έχει να κάνει με αναφορές αξιωματικών που ασχολήθηκαν με τη μοιραία πυρκαγιά, σύμφωνα με τις οποίες έγινε αλλοίωση εγγράφων και συγκεκριμένα αλλαγή των ωρών που κινητοποιήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, υπάρχουν τρείς αναφορές από διαφορετικούς πυροσβέστες που κάνουν λόγο για τη συγκεκριμένη αλλοίωση.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο:

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.