Τάσος Ταστάνης:”κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Κόκκορη χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα του δήμου”




«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο συνδυασμός του απερχόμενο δημάρχου, δείχνει για άλλη μια φορά προς τους δημότες τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη χρήση των χρημάτων των δημοτών.

Μετά την απαράδεκτη χρήση ιλουστρασιόν φυλλαδίων με έξοδα του δήμου για την προεκλογική προπαγάνδιση του δήθεν δημοτικού έργου, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και τις τηλεπικοινωνίες του Δήμου αλλά και δημοτικούς υπαλλήλους για την προώθηση της προεκλογικής καμπάνιας στελεχών του συνδυασμού του απερχόμενου Δημάρχου.

Συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Πόλης  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κ. Καλλιόπη Ζαμπετονίδου, χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους του Δήμου που τηλεφωνούν σε πολίτες από τηλέφωνο του  Δήμου και στέλνουν μηνύματα από δημοτικό πρόγραμμα. Με τον τρόπο αυτό η κα Αντιδήμαρχος – που έχει χρηματίσει και Αντιδήμαρχος Οικονομικών – δείχνει πως αντιλαμβάνεται η απερχόμενη Δημοτική αρχή τη χρήση των χρημάτων των δημοτών και της δημοτικής περιουσίας.

Καλούμε τους πολίτες της Γλυφάδας να καταδικάσουν με την ψήφο τους αυτές τις πολιτικές, να κάνουν την ανατροπή αναδεικνύοντας στη διοίκηση του δήμου την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με υποφήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ταστάνη.

(Τα τηλέφωνα έγιναν από τον εξής αριθμό δημοτικού τηλεφώνου 2132025382, ενώ τα μηνύματα στάλθηκαν από το πρόγραμμα μηνυμάτων polis@0114.syzefxis.gov.gr)

 

Μαζί ανατρέπουμε!  – Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294

www. anatropistiglyfada.com

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.