Άγιος Δημήτριος – Το ψηφοδέλτιο του Φάνη Οικονομάκου




Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και την θερμή παρουσία φίλων και δημοτών, πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου 2014 στην αίθουσα Μ. Μερκούρη στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου, η παρουσίαση των πρώτων Νέων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της «Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη».

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» και Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Οικονομάκος Φάνης, «η επιλογή των υποψηφίων ήταν «πολύ δύσκολη διότι υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές και εξαιρετικές υποψηφιότητες», δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «ότι πάρα πολλοί νέοι δημότες τον συναντούν καθημερινά προκειμένου να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας!!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Φάνης Οικονομάκος, έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι, «το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των γνωστικών αντικειμένων με απώτερο στόχο την αξιοποίηση των γνώσεων και των εμπειριών καθενός ξεχωριστά ώστε μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες να συμβάλλουμε στην Αναγέννηση του Δήμου μας».

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο χαρακτηριστικό των Νέων υποψηφίων του Συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» είναι η ηλικία  των οποίων ξεκινάει από τα μόλις 22 έτη!!

Στην τελετή του ψηφοδελτίου Νίκης του συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» παρουσιάστηκαν συνολικά 30 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους οποίους το 90% είναι όλοι Νέοι !!

Σταδιακά θα ανακοινωθούν μέσα στον Απρίλιο και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.