“Η Γλυφάδα μας” συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την αλληλεγγύη τους και τη στήριξή τους στους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη πρόσφεραν  ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης  “η Γλυφάδα μας”.

 Ο συνδυασμός συμμετείχε στην προσπάθεια της εθνικής αλληλεγγύης και της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας συλλέγοντας τρόφιμα για συμπολίτες μας, όπως αλεύρι, ρύζι και όσπρια. Η συγκέντρωση των τροφίμων έγινε έξω από τον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Επίσης ο κ. Παπανικολάου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συνέδραμαν στη δράση του ΣΚΑΙ “Αυτό το Πάσχα Γίνε κι Εσύ Νονός” και πρόσφεραν λαμπάδες για παιδιά άπορων οικογενειών της πόλης μας και της ένωσης “Μαζί για το Παιδί” .

«Αυτή τη δύσκολη περίοδο, χρέος όλων μας είναι να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται. Ελπίζουμε ότι με την μικρή αυτή χειρονομία συμβάλαμε και εμείς στη προσπάθεια για να χαρίσουμε έστω ένα μικρό χαμόγελο στις οικογένειες και ιδίως στα παιδιά της πόλης μας που τόσο το έχουν ανάγκη» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.