Περιοδεία του Υποψηφίου Δημάρχου Tάσου Ταστάνη στη Γλυφάδα (VIDEO)




+

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνεχίζονται τα αισιόδοξα μηνύματα για την “Ανατροπή στη Γλυφάδα”. Για τέταρτο στη σειρά Σάββατο, Αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής μας κίνησης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ταστάνη, πραγματοποίησε περιοδεία στην πλατεία Ξενοφώντος αλλά και στην καρδιά της πόλης, στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου και επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής.

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν πολύ ενθαρρυντική. Πολλοί πολίτες σταματούσαν για να συνομιλήσουν με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ταστάνη και να του μεταφέρουν τα προβλήματα της περιοχής. Με αφορμή μάλιστα και την εκδήλωση της δημοτικής μας κίνησης για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, έγινε ιδιαίτερη συζήτηση, δεδομένου ότι, εδώ και χρόνια υπάρχει έντονο πρόβλημα στην περιοχή.

Μετά την πλατεία Ξενοφώντος, η αντιπροσωπεία κατευθύνθηκε στην καρδιά της Γλυφάδας, όπου η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θερμή. Στα καταστήματα και τις καφετέριες τα φυλλάδια της δημοτικής μας κίνησης έγιναν ανάρπαστα. Μπροστά στο δημαρχείο της πόλης και κυρίως «στην αγορά χωρίς μεσάζοντες», δεχθήκαμε τα παράπονα των συνδημοτών μας, αλλά και την κριτική των παραγωγών για την αδιαφορία από πλευράς Δημάρχου σχετικά με την υποβαθμισμένη οργάνωση και προώθηση της αγοράς, η οποία υπολείπεται σημαντικά και σε ποιότητα και σε τιμές από ανάλογες αγορές των γειτονικών δήμων Ελληνικού, Αλίμου κ.λ.π.

Κοινή διαπίστωση παντού, πως οι πολίτες έχουν βαρεθεί τους κάθε λογής γυρολόγους της τοπικής πολιτικής σκηνής, τους κάθε λογής δήθεν ανεξάρτητους αλλά βασικούς υποστηρικτές της μνημονιακής συγκυβέρνησης και θέλουν τη ριζοσπαστική ανατροπή, τόσο στην πόλη μας όσο και στην κεντρική κυβέρνηση. Συμπαρατάσσονται μαζικά και δυναμικά και πυκνώνουν καθημερινά το μεγάλο ρεύμα νίκης της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».

Μαζί ανατρέπουμε! – Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294

www. anatropistiglyfada.com
http://youtu.be/HFiKXijEBeo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.