Εγκαίνια της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στο Ελληνικό




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Σε μία θερμή ατμόσφαιρα, που σηματοδότησε η αθρόα προσέλευση των δημοτών του Ελληνικού
πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 25 -10-2013, ο Αγιασμός και τα εγκαίνια του Γραφείουτης «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», που βρίσκεται επί της οδού Τριπόλεως και Ιασωνίδου.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τρείς ιερείς των Ι. Ναών Μεταμόρφωσης Σωτήρος και Αγ. Παρασκευής του Ελληνικού, παρουσία του επικεφαλή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και των συμβούλων της παράταξης.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος , αφού ευχαρίστησε συγκινημένος όλες και όλους για την παρουσία τους , υπογράμμισε την ανάγκη να δώσει το Ελληνικό την σκυτάλη και την ευκαιρία σε μια νέα γενιά ικανών ανθρώπων, που έχουν μεράκι και αγάπη για την πόλη τους , και θέλουν, έξω από κομματικές ταμπέλες και αγκυλώσεις του παρελθόντος , να αγωνιστούν για τον δήμο τους, και μόνο γι αυτόν.

Τόνισε, πως με το νικηφόρο για την παράταξη αποτέλεσμα στις 18 Μαίου του 2014 ξημερώνει μια νέα μέρα για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, ενώ δεσμεύτηκε πως δεν θα τους απογοητεύσει.

«Ηρθε η ώρα να εμπιστευτούμε τα στελέχη της νέας γενιάς και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να αξιοποιήσουν τις πολλές ικανότητές τους προς όφελος του δήμου και όλων των συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 Το Γραφείο της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών Ελληνικού

Αναφερόμενος στο ρόλο του εγκαινιασμένου Γραφείου στο Ελληνικό είπε: « Εδώ θα συναντούμε εσάς τους συμπολίτες μας του Ελληνικού για να συζητήσουμε μαζί σας δημιουργικά, να προβληματιστούμε, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προτάσεις σας για το Ελληνικό και τον δήμο, καθώς και τα προβλήματα και τις ανάγκες σας.

»Όταν θα αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου, αυτό εδώ το Γραφείο δεν θα κλείσει. Θα συνεχίσει να λειτουργεί, γιατί θα το μετατρέψουμε σε τοπικό Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών (one stop service), ώστε οι δημότες του Ελληνικού να μην αναγκάζονται να ταλαιπωρούνται, πηγαίνοντας στο Δημαρχείο στην Αργυρούπολη για τις υποθέσεις τους. Αυτό που σας ανακοινώνω δεν αποτελεί υπόσχεση, αλλά δέσμευσή μου που θα υλοποιηθεί» τόνισε με έμφαση.

Το τέλος της σύντομης ομιλίας του κ. Γ. Κωνσταντάτου κάλυψαν τα θερμά παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων, στους οποίους προσφέρθηκαν, στη συνέχεια, γλυκά και αναψυκτικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.