Ο επιθεωρητής Πανάς…




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την πρόοδο των εργασιών στο έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή «Δικηγορικά» της Βούλας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σήμερα από κοντά ο Δήμαρχος Βάρης –Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Σπύρος Πανάς.

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια επίσκεψή του, το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει καθορισθεί.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού περίπου 870.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Αττικής.

 

Το έργο προβλέπει :

• την κατασκευή σωληνωτών αγωγών ομβρίων στις οδούς Αιόλου, Κυδωνιών, Δημητρακοπούλου, Σοφοκλέους, Παλαιολόγου, Βουτυρά, Άρεως, Κέας και Υγείας.
• την κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής στα ρείθρα των οδών, καθώς και φρεάτια επίσκεψης κατά μήκος των αγωγών, για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του δικτύου.

Με αφορμή την επίσκεψη του στο χώρο εκτέλεσης του έργου, ο Σ. Πανάς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ένα σημαντικό για την πόλη μας έργο, προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Με την ενίσχυση του δικτύου ομβρίων στη συγκεκριμένη περιοχή, αντιμετωπίζεται ένα πρόβλημα που απασχολεί χρόνια τη Δημοτική Ενότητα Βούλας. Ενισχύονται σημαντικά οι υποδομές και το δίκτυο αντιπλημμυρικής προστασίας, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα προβλήματα που δημιουργούν οι βροχοπτώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και οι συνέπειες από την έντονη αστικοποίηση της περιοχής».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.