EKTAKTO! Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος λόγω της αεροπορικής επίδειξης – Athens Flying Week στο Φλοίσβο (VIDEO)




Σε εφαρμογή τέθηκαν νωρίτερα οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω της αεροπορικής επίδειξης από την ομάδα των Flying Bulls.

Λόγω της επίδειξης η Τροχαία προχώρησε από τις 14:00 στην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ποσειδώνος, μεταξύ των οδών Άτλαντος και Αχιλλέως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα. Τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι τις 19:00

Στα πλαίσια του ATHENS FLYING WEEK θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη την Πέμπτη 26/9/2013 και ώρα 18:30 στην περιοχή του Φλοίσβου.
Η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα της ευρύτερης διοργάνωσης και περιλαμβάνει επιδείξεις από τους πλέον έμπειρους πιλότους στην κατηγορία τους καθώς όλοι οι ιπτάμενοι είναι πρώην πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών με μεγάλη πτητική εμπειρία και χιλιάδες ώρες πτήσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συμμετοχές:

  • Της FLYING BULLS με ένα ALPHA JET
  • Της BREITLING JET TEAM με το ΕΧΤΡΑ 300 και πιλότο τον FRANCESCO
  • FORNABAIO
  • Τριών υδροπλάνων με πιλότους τους: ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΕΒΙΖΟ 
  • & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΩΣΣΙΔΗ

Οι συμμετέχοντες έχουν εκτελέσει πλήθος ανάλογων αεροπορικών επιδείξεων σε όλο τον κόσμο ενώ θα πρέπει να τονισθεί ότι η εναέρια επίδειξη διάρκειας περίπου 40 λεπτών θα περιλαμβάνει εντυπωσιακούς ακροβατικούς ελιγμούς και σχηματισμούς αεροσκαφών.
Η όλη εκδήλωση πληροί όλους τους Διεθνείς Κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας και Ασφάλειας ενώ σημαντικό ρόλο στο αίτημα των διοργανωτών για την πραγματοποίηση του show έπαιξε η κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ανάλογων επιδείξεων που έλαβαν χώρα στον Φαληρικό όρμο.
Η επίδειξη πρόκειται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του ημερήσιου, ηλεκτρονικού και ειδικού τύπου ενώ η προσέλευση του κόσμου όπως και στις προηγούμενες ανάλογες επιδείξεις, αναμένεται εντυπωσιακή.

www.facebook.com/AthensFlyingWeek?ref=stream

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ –  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.