Δικαίωση Κωνσταντάτου για την απαράδεκτη μίσθωση οικοπέδου από Κορτζίδη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ:

Απόλυτη δικαίωση του επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης  του δήμου  αποτελεί η από 17/6 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής,  με την οποία κάνει δεκτή την προσφυγή του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου κατά της απόφασης του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρ. Κορτζίδη, να μισθώσει σε ιδιώτη το οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιασωνίδου στην τιμή των 1.500 ευρώ, αντί των 8.000 ευρώ που είχε ορίσει η Υπηρεσία του Δήμου!   

 Η προκλητική αυτή απόφαση του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη  είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της παράταξής μας, ο επικεφαλής της οποίας προσέφυγε στην συνέχεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η οποία την ακύρωσε ως παράνομη.

 Στο σκεπτικό της εν λόγω ακυρωτικής απόφασης, μεταξύ των άλλων, τονίζεται και η παρανομία του Δημοτικού  Συμβουλίου, η πλειοψηφία του  οποίου επικύρωσε, χωρίς να έχει την αρμοδιότητα, την προκλητική αυτή απόφαση του κ. Χρ. Κορτζίδη.

 Σημειώνεται, ότι ο δήμαρχος ερωτηθείς από τον κ. Γ. Κωνσταντάτο για το αν λαμβάνει χορηγία από παρακείμενη επιχείρηση που χρησιμοποιούσε το εν λόγω  οικόπεδο ως παρκινγκ , το παραδέχθηκε, λέγοντας ότι με αυτήν…. αγοράζει λάμπες!!

 Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ασκεί αταλάντευτα τη θεσμική αρμοδιότητα  και αγώνα της με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο και έτσι θα συνεχίσει.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 

 

http://1.bp.blogspot.com/-Xu-NhzIoUXs/UdWJoyijnyI/AAAAAAAAANI/EWKzKaQKvqg/s1600/apofasi+perif+1.jpg 


http://3.bp.blogspot.com/-fLk9KAIjjiY/UdWJpmjaooI/AAAAAAAAANc/cPQ5zGG8efs/s1600/apofasi+perif+2.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-Lzz72HVqyR8/UdWJplUnDqI/AAAAAAAAANY/4BBuwkCyvGw/s1600/apofasi+perif+3.jpg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.