Πολιτισμός και αλληλεγγύη από την εθελοντική θεατρική ομάδα δήμου ΒΒΒ




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πέντε παραστάσεων που δόθηκαν από την ομάδα μας με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης ¨ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ¨ του Εντουάρντο ντε Φίλιππο.
Παράλληλα με την προσφορά μας στον πολιτισμό καταφέραμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς και το δεύτερο σκέλος της προσπάθειας αυτής που ήταν η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά. Συγκεντρώθηκαν με την βοήθεια σας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το ΚΑΑΠΑΑ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) για τα παιδιά των παιδικών χωριών SOS Βάρης και για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εκατοντάδες συμπολίτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και πλυμμήρισαν με αγάπη τις αίθουσες και στις πέντε παραστάσεις. Να τους ευχαριστήσουμε που συνέβαλαν και αυτοί στον κοινωνικό σκοπό της παράστασης. Ένα ευχαριστώ στους δημοτικούς συμβούλους, φορείς, συλλόγους, τον γενικό διευθυντή των χωριών SOS, Κον Γιώργο Πρωτόπαππα και τον διευθυντή του χωριού Βάρης Κον Παπαδάκη που ήταν παρόντες. Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς που μας στήριξαν προσφέροντας μας σκηνικά, ενδύματα, μακιγιάζ, άνθη κ.α.. Σας ενημερώνουμε οτι μετά απο επιθυμία πολλών συμπολιτών μας ίσως επαναλάβουμε την παράσταση και το Σεπτέμβριο. Συνεχίζουμε να επιμένουμε ποιοτικά σε θέματα πολιτισμού και αλληλεγγύης. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Ευχαριστούμε
Καλό καλοκαίρι

Οι συντελεστές της παράστασης: Σκην. Μενέλαος Ντάφλος, μουσ. Γιάννης Φουντουλάκης, σκηνικά-έντυπα Στέφανος Χατζηστεφάνου, βοηθ. σκην. Αμαλία Σιταρά

Στους ρόλους: Νανά Κάραγιαν, Νίκος Σπυρόπουλος, Ιωάννης Καλαντζής, Άννα Αστρά, Έλενα Πάσχου, Έλσα Κυπραίου, Θωμάς Νώτης, Μιχάλης Χατζηστεφάνου, Μάκης Μπιλιώνης, Βασιλης Αποστολίδης, Κατερίνα Κωνσταντίνου, Αφροδίτη Συνανίδου, Θεόδωρος Πανουριάς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.