Tην Κυριακή 9 Ιουνίου το τρίτο ραντεβού με τους παραγωγούς στον Άλιμο




Δελτίο τύπου:

Μεγάλη ήταν για άλλη μια φορά η ανταπόκριση των καταναλωτών στην πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και την 2η «ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ» που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2013.

Από νωρίς το πρωί πολίτες του Αλίμου και όχι μόνο, επισκέφτηκαν το χώρο που πραγματοποιήθηκε η δράση και προμηθεύτηκαν δεκάδες Ελληνικά  πιστοποιημένα προϊόντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο συστάθηκε πενταμελής Διαπαραταξιακή Επιτροπή που αποτελείται από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αντίληψης Μαρία Μουτσάτσου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Πέτσα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Αντώνη Φουστέρη, Δημήτρη Κάτσαρο και Γιάννη Παραλά, προκειμένου να γίνεται η δράση σε ένα πιο οργανωμένο, σταθερό, μόνιμο και σύγχρονο πλαίσιο.

Έτσι αποδεικνύεται στην πράξη η διάθεση του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου να δημιουργήσουν ένα μόνιμο στήριγμα για τους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Υπενθυμίζεται  πως οι παραγωγοί διαθέτουν μέρος των προϊόντων τους για τις ανάγκες των «Γευμάτων Αγάπης» της Εκκλησίας μας και τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.


Το 3ο ραντεβού με τους παραγωγούς θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 (Υψηλάντου και Λευκωσίας) με περισσότερους παραγωγούς και προϊόντα απ όλη την Ελλάδα, με τους διοργανωτές να προσδοκούν σε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου.

 

Από το Γραφείο Τύπου &

Δημοσίων Σχέσεων 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.