Καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά του Αλίμου


Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αλίμου (Κ.Δ.Α.Π) θα λειτουργήσουν από την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 με πρωινό ωράριο (7.30 – 15.30).
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης θα υλοποιηθεί στους χώρους των ΚΔΑΠ ή σε σχολεία του Δήμου (ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών) και έχει σαν στόχο να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους γονείς, καθώς και να δώσει την δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά με ζωγραφική, κατασκευές, κολλάζ, θεατρικό παιχνίδι, επιτραπέζια & ομαδικά παιχνίδια, μυθοπλασία, μουσικοκινητική, τραγούδι, χορό, πινγκ πονγκ, προβολές κ.α.
Προαιρετικά θα υπάρχει η δυνατότητα επισκέψεων σε πολιτιστικούς & ψυχαγωγικούς χώρους, εάν και εφόσον το επιθυμούν οι γονείς.
Για Δηλώσεις Συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν, στο Κ.Δ.Α.Π Άνω Καλαμακίου, τηλέφωνο 210. 9931223 και στο Κ.Δ.Α.Π Κάτω Καλαμακίου, τηλέφωνο 210. 9818877 από την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, συμπληρώνοντας το έντυπο της σχετικής αίτησης.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας για:
• τα παιδιά του Προγράμματος ΕΣΠΑ
• τα παιδιά που παρακολουθούν το χειμερινό πρόγραμμα
• τα παιδιά, των οποίων και οι δύο γονείς εργάζονται το πρωί
Διευκρινίζουμε ότι η κατάθεση της αίτησης, από γονείς παιδιών που δεν παρακολουθούν το χειμερινό πρόγραμμα, πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:
• Ιατρική βεβαίωση για την καλή υγεία και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ
• Βεβαίωση εργασίας των γονέων

Από το Γραφείο Τύπου &
Δημοσίων Σχέσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X