Συνεργασία με το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης




Στο πλαίσιο της συνεργασίας για την υποστήριξη της λειτουργίας Παιδικού Χωριού SOS  Βάρης από το Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σ. Πανά με τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο Δήμαρχος, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθυντής στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης, η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Νανά Κάραγιαν και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας Ντία Νικολάου, συζητήθηκαν εκτενώς όλοι οι τρόποι που θα ενισχύσουν τη δράση του Παιδικού Χωριού με τη συμπαράσταση του Δήμου.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η ανάγκη κατάρτισης ενός στρατηγικού σχεδιασμού που θα καθορίζει μια μακροχρόνια συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη προστασίας και ενίσχυσης του Παιδικού Χωριού στη Βάρη σημειώνοντας πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην λειτουργία του με όλες του τις δυνάμεις. «Το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης είναι ένα κύτταρο του Δήμου μας. Τα παιδιά που ζουν σε αυτό αξίζουν την αγάπη και τη φροντίδα μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ακόμα και η διάθεση για πρόσφορα πλήττεται. Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με τις υπηρεσίες του, τους εθελοντές του αλλά και κάθε δημότη ξεχωριστά θα σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά για να συνεχίσει το Παιδικό Χωριό να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά που τόσο έχουν ανάγκη».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.