“Δήμαρχε, κάνε επιτέλους κάτι για την πόλη, έστω και αργά, ….. αλλά κάνε!”




argyroupoli dromos skoypidia

Στα σκοτάδια έχει αφήσει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης τους εμπορικούς δρόμους και τις πλατείες της πόλης τούτες τις γιορτινές μέρες, τη στιγμή που άλλοι δήμοι κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό – εκτός των άλλων – να στηρίξουν και να τονώσουν, όσο γίνεται, την τοπική αγορά τους που παραπαίει από τη μεγάλη πτώση του τζίρου, με αποτέλεσμα να κλείνει το ένα μαγαζί μετά το άλλο και να χάνονται συνεχώς χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Αυτα εξ’άλλου τονίζονται και σε δελτίο τύπου που στάλθηκε από τις τρείς συνεργαζόμενες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης , «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» και «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», που έχει ως εξής:

ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ, ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Σε αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρο περίοδο που περνάμε, είναι μεγάλη ανάγκη για όλους και για τα παιδιά μας να πάρουμε από το περιβάλλον μας ένα μήνυμα χαράς και ελπίδας.

Οι απελπισμένοι επαγγελματίες και βιοτέχνες της πόλης μας περιμένουν από τον δήμο μας να ομορφύνει και να φωτίσει τους εμπορικούς, τουλάχιστον, δρόμους για να προσελκύσουν κίνηση τις μέρες των γιορτών που την έχουν τόσο ανάγκη.

Ο δήμαρχος επιβαλλόταν να έχει επιστρατεύσει όσα μέσα διαθέτει και να σκεφτεί έξυπνες ιδέες χαμηλού κόστους για να δώσει, τούτες τις άγιες μέρες, ένα εορταστικό τόνο στους εμπορικούς δρόμους και στις πλατείες της πόλης με στολισμούς και γιορτινούς φωτισμούς. Δυστυχώς, τους άφησε στα σκοτάδια, κάνοντας έτσι ακόμη πιο εμφανή την μιζέρια του δήμου που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.

Δήμαρχε, κάνε επιτέλους κάτι για την πόλη, έστω και αργά, ….. αλλά κάνε!

Αν δεν μπορείς ο ίδιος και οι ακόλουθοί σου να βρουν ιδέες, πάρε παραδείγματα από τους άλλους δήμους στο τι έκαναν για να δώσουν ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας στην πόλη και τους δημότες τους.

Δες τις ιδέες που εφαρμόζουν για να φωτίσουν και να στολίσουν τους εμπορικούς δρόμους τους, να τους κάνουν πιο ελκυστικούς για τους μικρούς και μεγάλους για να επισκεφθούν τα καταστήματα της περιοχής τους, να τονώσουν την κίνησή τους και να χαρούν τα καλούδια τους. Όχι μόνο διαμαρτυρίες για προβολή και στην ουσία απραξία, καταχνιά και μιζέρια!

Φίλοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, βιοπαλαιστές της ζωής,

Καλείστε δυστυχώς από μόνοι σας, με όσα μέσα και δυνάμεις σας έχουν απομείνει, να κάνετε αυτό που δεν έκανε ο δήμος.

Με την ελπίδα όμως ότι αυτή η κατάσταση της μιζέριας και της κακομοιριάς του δήμου μας σύντομα θα αλλάξει.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα,

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΘΕ ΕYΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΈΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.

             ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ                              ΧΑΡΙΣ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ    

 

glyfada xrist stolisma

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.