Ανοιχτή επιστολή Βαλασόπουλου στους Ηλιουπολίτες




 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όλοι γνωρίζουμε τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται σκληρά, και πολλά είναι τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σαν κοινωνία, αλλά και ατομικά ο καθένας από εμάς. Το να προσπαθήσουμε να εξωραΐσουμε την κατάσταση δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι μια έντιμη στάση, που θα αναγνωρίζει τις δυσκολίες, θα σταθμίζει ορθολογικά τις ανάγκες, και θα αναζητεί εφικτές λύσεις.
Σαν Δήμαρχος αυτής της πόλης, αυτή τη στάση υιοθετώ, και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να πράξω το καθήκον μου, όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά για το καλό όλων των δημοτών. Επιπλέον πρώτιστη υποχρέωση δική μου και όλης της Δημοτικής Αρχής είναι να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή, και να δημιουργήσουμε κλίμα αλληλεγγύης και ομοψυχίας στους δημότες μας. Οι έριδες και οι πολιτικές αντιδικίες πιστεύουμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, ότι όχι μόνο δεν ωφελούν, αλλά αντίθετα υποθάλπουν τη διόγκωση των προβλημάτων, και δυναμιτίζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την εξεύρεση τρόπων ανακούφισης στο μέτρο του δυνατού των συμπολιτών μας, από τις δυσκολίες τις οποίες επιφέρει η οικονομική κρίση στην οικογενειακή, προσωπική και κοινωνική ζωή μας.
Ο αγώνας μας κατατείνει ακριβώς σ’ αυτή την προσπάθεια, και είναι αγώνας καθημερινός και ανυποχώρητος. Με πενιχρά μέσα, με τεράστια εμπόδια, δουλεύουμε συνεχώς, για να καταφέρουμε το καλύτερο για όλους, και ιδιαίτερα για εκείνους από τους δημότες μας, που πλήττονται περισσότερο βάναυσα από τη δυσμενή σημερινή συγκυρία. Δουλεύουμε ακόμη, για να μην υποκύψουμε στα αδιέξοδα και την απογοήτευση. Για να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα και το όνειρο μιας πόλης ανοιχτής στο μέλλον. Μιας πόλης που θα αξίζει στα παιδιά μας.
Σ’ αυτή την προσπάθεια σας καλούμε όλους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι καταλύτης στους δύσκολους καιρούς ήταν και θα είναι πάντα η ομοψυχία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Αυτά είναι τα πιο ισχυρά όπλα μιας κοινωνίας, απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την ανάπτυξη και την ευημερία της.
Να είστε βέβαιοι ότι αγωνιούμε μαζί σας, και μαχόμαστε στο πλευρό σας. Αυτή είναι μια διαβεβαίωση τιμής από εμένα και από όλους τους συνεργάτες μου. Και με αυτή τη διαβεβαίωση, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά, με αισιοδοξία και πίστη στο μέλλον.
Χρόνια πολλά!
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.