Παραλειπόμενα της νίκης της Θύελλας στο Γαλάτσι




(http://imaginistes.com)

Ο παίκτης που έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, ο Γιάννης Κωνσταντίνου, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά χάσουν με τέτοιες εμφανίσεις: «Ήταν ένας αγχωτικός αγώνας, δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην αρχή αλλά μετά πήραμε τα πάνω μας και βάλαμε δυο γκολ. Εγώ ήμουν λίγο άτυχος γιατί είχα μια καλή ευκαιρία με το δοκάρι, το θέμα όμως είναι ότι κερδίσαμε 2-0 και κοιτάμε το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή. Όσον αφορά την συνέχεια δεν νομίζω να ξανά χάσουμε, η ομάδα είναι πολύ καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε άλλη ομάδα, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ  και όλα ήταν καλύτερα για μας».

Ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος είναι ο 23χρονος μέσος που με το γκολ που σημείωσε, έκανε το 2-0 απέναντι στο Γαλάτσι κλειδώνοντας έτσι τη νίκη για την Θύελλα. Συγκεκριμένα σχολίασε: « Αγώνα με αγώνα δένουμε σαν ομάδα, κάτι το οποίο φάνηκε στην προηγούμενη αγωνιστική και όπως όλα δείχνουν βρίσκουμε σιγά σιγά τα πατήματά μας. Πλέον παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το παιχνίδι στο Γαλάτσι, παίξαμε αρκετά καλά, ήταν ένα δυνατό ματς και μετά από κάποιες αλλαγές βρήκαμε την ταυτότητά μας σαν ομάδα. Έβαλα το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά κλείδωσε το ματς και μετά έφυγε το άγχος και παίξαμε τη μπάλα κάτω. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Η Θύελλα παιχνίδι με το παιχνίδι θα πηγαίνει καλύτερα και θα φτάσουμε στο στόχο μας που είναι οι πρώτες θέσεις στον όμιλο». Για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή τόνισε: «Την Κυριακή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου που μέχρι τώρα ήταν δίπλα μας και τον περιμένουμε να μας στηρίξει ακόμα μια φορά».

Ο Γιώργος Κοκκότης, ο οποίος έβαλε το δικό του λιθαράκι στη νίκη απέναντι στο Γαλάτσι, δήλωσε: «Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης και με το που μπήκε το πρώτο γκολ ήμασταν πολύ καλύτερα κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο. Θέλαμε λίγο χρόνο προσαρμογής, φάνηκε και στους πρώτους αγώνες αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Σιγά σιγά η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της και στο ματς με την Αγία Παρασκευή πάμε μόνο για τη νίκη πλέον. Η Θύελλα ήθελε λίγο χρόνο και ειδικά παιδιά που είναι βασικοί παίκτες και είναι τραυματίες. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το καλύτερο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερο».

Ο παίκτης που με την εμπειρία του κατάφερε να κάνει ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, επεσήμανε: «Κάθε παιχνίδι γινόμαστε και καλύτεροι, νομίζω πλέον ότι η ομάδα έχει στρώσει και παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.  Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται και μας υποστηρίζει. Στην ομάδα τα καλά αποτελέσματα φέρνουν και καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δύο πράγματα που μας χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Είμαστε μια ομάδα με αρκετά καινούρια παιδιά φέτος οπότε «θα βρεθούμε» όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι ώστε να παίρνουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».

 

Από τους διακριθέντες στο Κυριακάτικο παιχνίδι ήταν ο «καινούριος» Σταύρος Παναγιωτάκης, που απέδειξε πως ήρθε στη Θύελλα για να μείνει. Με ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση, σχολίασε: « Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές και με όλη την ομάδα και αυτό που περιμένουμε είναι τα θετικά αποτελέσματα, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι πολύ δύσκολες εποχές, λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχουν παίκτες που είναι στα αζήτητα και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο». Επεσήμανε πως ήρθε τώρα και δεν γνωρίζει ακόμα καλά τους συμπαίκτες του και συνέχισε: « Η περίοδος μετά την προετοιμασία είναι πολύ δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές και εμείς σιγά σιγά θα δείξουμε ποιοι είμαστε. Από αυτά που βλέπω η Θύελλα πάει σε κάθε αγώνα για τη νίκη, δεν φοβόμαστε κανέναν, εμείς πιστεύω θα μείνουμε στην κατηγορία και θα το δείχνουμε σε κάθε ματς.( σ.σ εδώ συγκεκριμένα είπε: «εδώ είμαστε και θα το δείτε)». Επίσης, δεν άφησε ασχολίαστο τον κόσμο της Θύελλας, λέγοντας: « Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση, ήμουν στη Καλαμάτα που είχε πολύ κόσμο σε κάθε παιχνίδι και ήρθα εδώ και εξεπλάγην ευχάριστα. Ο κόσμος είναι πολύ θερμός, μας εμψυχώνει κάθε λεπτό και μπορώ να πω ότι πωρώθηκα ενώ εγώ μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι από δω και πέρα εμείς θα κάνουμε το καλύτερο».

 

Ο γενικός αρχηγός της Θύελλας, Χρήστος Φύτρος, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Συγκεκριμένα επεσήμανε: « Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις γιατί έτσι θέλουμε να την βλέπουμε. Έχουμε πλέον συνοχή στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπό μας στον αγώνα με το Γαλάτσι. Καλούμε τον κόσμο στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή την Κυριακή, να δουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη Θύελλα».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.