Σήκωσε …Θύελλα




 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΘΥΕΛΛΑ 0-2 

Της Σοφίας Τσιρώνη (http://imaginistes.com/)

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η Θύελλα στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-0 και πλέον έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για την συνέχεια.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη φάση στον αγώνα. Θύελλα και Γαλάτσι στο πρώτο μισό του παιχνιδιού χρησιμοποίησαν περισσότερο δύναμη από την τεχνική, κάτι που φάνηκε αφού δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50ο λεπτό, ο Στρατής, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν από τους διακριθέντες, έβαλε μπροστά τους “κυανόλευκους” και έκανε το 0-1 με κεφαλιά.Ο Στρατής βέβαια ήταν μόνο η αρχή καθώς στο 57′ο Ευαγγελόπουλος, η αλλαγή του Μαντζούνη στο 40ο τον δικαίωσε, διαμορφώνοντας και το τελικό 0-2 με σουτ μέσα στην περιοχή.

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου που φάνηκε να το θέλει πολύ περισσότερο, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ με τον εξαιρετικό Γεωργίου στο 58′που βρήκε το δοκάρι του Γεροντάκη ενώ την ίδια μοίρα είχε και το σουτ του Κωνσταντίνου στο 85ο λεπτό. Ο Κωνσταντίνου, έτρεχε, μάρκαρε και ήταν ένας παίκτης «κλειδί» μέσα στον αγωνιστικό χώρο δικαιώνοντας τον προπονητή για την επιλογή του.  Από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν πολλά ακόμα να δώσουν στην ομάδα είναι ο «καινούριος» Σταύρος Παναγιωτάκης,  ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 60ο και έθεσε μια αρκετά καλή βάση για την συνέχεια.

Αν έπρεπε να επιλέξεις από το παιχνίδι με το Γαλάτσι τον mvp, θα ήταν πολύ δύσκολη απόφαση καθώς η Θύελλα ήταν «δεμένη» με τα παιδιά να δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Όπως είχαν πει ομάδα και διοίκηση, η Θύελλα ήταν να μην δέσει, άπαξ και έγινε αυτό τίποτα δεν πρόκειται να τη σταματήσει. Η αρχή ομολογουμένως ήταν δύσκολη, αλλά όπως λένε… επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Επόμενος σταθμός η Αγία Παρασκευή εντός έδρας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

 

ΓΑΛΑΤΣΙ: Γεροντάκης, Φετάνης, Νταβαρίνος (46’ Μαρσέλος), Κοσκινάς, Σπανός, Ρικούνοβ, Επταήμερος (68’ Γκολόση), Ζούκας (75’ Θωμάκος),

Χαραλάμπους, Θεοδωρακάτος, Χατζηανδρέου.

 

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Ακρωτηριανάκης (46’ Βάτσιος), Κοκκότης, Κοίλιας, Στρατής, Ταχιράι, Γεωργίου, Ζήσης, Κωνσταντίνου, Σιδηρόπουλος

(60’ Παναγιωτάκης), Κουρτέσης (40’Ευαγγελόπουλος).

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ 2004                                      1-1

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                       2-2

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ   2-0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ                                                              5-2

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ                                                           1-1

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                 0-2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ- ΣΟΥΡΜΕΝΑ                                                                        1-1

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ                                        0-0

 

 

Βαθμολογία (έπειτα από 4 αγωνιστικές): Αγ. Ανάργυροι 10, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 9, Αγία Παρασκευή 8, Ηλιούπολη 8, Ηράκλειο 7, Μελίσσια 7, Παλαιό Φάληρο 7, Αστέρας Ζωγράφου 5, Σούρμενα 5, Φωστήρας Ηλιούπολης 5, Θύελλα Αγίου Δημητρίου 4, Αστέρας 2004 4, Χαραυγιακός 3, Ολυμπιακός Λιοσίων 3, Αγία Ελεούσα 3, ΠΑΣ Γαλάτσι 0.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.