Δημοτικό Ανταλλακτήριο Ρούχων και άλλων ειδών
Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με μία ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι ανέλαβαν να συγκεντρώσουν, να ταξινομήσουν και να διαθέσουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου μας οι οποίοι λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη.

Που βρίσκεται : Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κολυμβητήριο).

Στο Δημοτικό Ανταλλακτήριο μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που θέλουν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη που πλέον δεν χρειάζονται με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. Βασικό μέλημα βεβαίως, παραμένει η διευκόλυνση πολιτών με σοβαρή οικονομική αδυναμία που έχουν ανάγκη αυτά τα είδη χωρίς να προσφέρουν κάτι προς ανταλλαγή και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τι μπορεί κανείς να βρει διαθέσιμο στο Δημοτικό Ανταλλακτήριο:

• Καινούργια και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης & υπόδησης
• Τσάντες και άλλα αξεσουάρ
• Λευκά είδη, σεντόνια, παπλώματα

Να σημειωθεί ότι όλα τα προς διάθεση αντικείμενα συγκεντρώθηκαν κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ πολλά παραχωρήθηκαν από καταστηματάρχες της πόλης μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην ανακούφιση αρκετών συνανθρώπων μας.

Το Δημοτικό Ανταλλακτήριο λειτουργεί: κάθε Τρίτη 16.30 – 18.30 & κάθε Πέμπτη 16.30 – 18.30

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.