Δήμος Αλίμου: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό camp

Συγγραφέας
24 Αυγούστου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

Από σήμερα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, “ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ 2015”.

Η ώρα προσέλευσης στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου, επί της οδού Ελ.Βενιζέλου και Θεσσαλίας είναι από τις 8.00 το πρωί και αφορά παιδιά ηλικίας από 5 ετών (νήπια) εώς 14 ετών (γυμνάσιο).Μέχρι τις 16.00 το μεσημέρι που είναι η ώρα της αναχώρησης, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν  με πολλές δραστηριότητες.
Το πρωί ξεκινούν ανά γκρουπ από το κλειστό και με το πούλμαν του Δήμου πηγαίνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να απολαύσουν μια ανάσα δροσιάς στην πισίνα. Αργότερα, γυρνώντας στο γήπεδο, μπορούν να απασχοληθούν με παιχνίδια, χορό, θέατρο, βόλεϊ , ζωγραφική, αλλά και μπάσκετ.
Η τιμή για 1 παιδί, ανά εβδομάδα ανέρχεται στα 35 ευρώ και για τα αδέλφια στα 65 (για 2) και στα 75( για 3)
(Δέσποινα Ιωάννου)


Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας