Παραλιακή: Χειροπέδες για παράνομο πάρκινγκ σε κέντρα διασκέδασης
Δεν λένε να βάλουν μυαλό οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων, στην παραλιακή. Με τσαμπουκά καταλαμβάνουν παράνομα, δρόμους και πεζοδρόμια για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των πελατών τους, με το αζημίωτο, φυσικά. Το περασμένο Σαββατόβραδο, σε ελέγχους που έκαναν αστυνομικοί της Τροχαίας, συνελήφθησαν 8 παρκαδόροι και 5 υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι στους δήμους για να επιβάλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Το έργο όμως συνεχίζεται…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε από βραδινές ώρες της 22-8-2015 έως και πρώτες πρωινές ώρες της 23-8-2015, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, σε περιοχές της Κηφισιάς, του κέντρου της Αθήνας και κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκατριών (13) συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι οκτώ (8) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε (5) ως υπεύθυνοι καταστήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.