Γ. Κωνσταντάτος: “αδίκως επιτίθεται στους εργαζομένους ο κ. Κορτζίδης”




“Αδίκως επιτίθεται στους εργαζομένους ο κ. Κορτζίδης, τους οποίους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και τίποτε άλλο, κι εμείς τασσόμαστε μαζί τους” είπε στο notia.gr o Ιωάννης Κωνσταντάτος, επικεφαλής της παράταξης “Αγώνας για το Μέλλον Ελληνικού-Αργυρούπολης”.

“Ο Σύλλογος εργαζομένων στο Δήμο κατηγορεί το Δήμαρχο, Χρήστο Κορτζίδη, οτι εφαρμόζει επιλεκτική και πολιτική μνημονίου, ενώ υποτίθεται οτι τάσσεται κατά της δεύτερης”, είπε ο κ. Κωνσταντάτος, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως “οι παρανομίες σε εργασιακά θέματα δεν είναι η λύση απέναντι στην εκάστοτε εξουσία την οποία θέλει να πολεμήσει ο κ. Κορντζίδης”.

“Πρέπει επιτέλους να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους εργαζομένους στο Δήμο και να μην ενεργεί ο Δήμαρχος σε βάρος κάποιων, υπέρ κάποιων άλλων!”.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Σύλλογος Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κατηγόρησε τον Δήμαρχο για επιβολή διοικητικού χάους, διωγμό εργαζομένων και εφαρμογή μνημονιακής πολιτικής απο μέρους του. Ο Δήμαρχος είχε απαντήσει με ανακοίνωση στην οποία εξέφραζε την “βαθύτατη θλίψη” του “για τα αδιέξοδα, τις σκοπιμότητες και τα μέσα των εμπνευστών τους” τα οποία προκαλούν, κατά την άποψή του, οι κατηγορίες που του απηύθυνε ο Σύλλογος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.