Η απάντηση της Μαρίας Ανδρούτσου για το βίντεο με τον χορό




Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την ίδια μαζί με συνεργάτες της να χορεύουν, στη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, απαντά στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης:

Φτηνή αντιπολίτευση…

Με υποκρισία και φτήνια που δεν με εκπλήσσει – αποτελεί άλλωστε προσφιλή τακτική της- μερίδα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον μου με αφορμή τον τρίλεπτο χορό 5 στελεχών της διοίκησης του Δήμου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πόλης 2020.

Παράλληλα έσπευσαν να με «καρφώσουν» στα ΜΜΕ και να με καταγγείλουν για ανευθυνότητα και αλαζονεία, προσδοκώντας να φθείρουν τη δημόσια εικόνα μου με αυτό τον τρόπο, αφού κάθε άλλη απόπειρα αντιπολίτευσης κατά κανόνα δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος.



Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν να βρουν ένα ψεγάδι στη γενικότερη πολιτική που ακολουθήσαμε και πετύχαμε εν μέσω πανδημίας να διοργανώσουμε φέτος με απόλυτη ασφάλεια, Αθλοδιακοπές, Παιχνιδοδιακοπές, Κατασκήνωση, Θερινό Σινεμά, Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, Φεστιβάλ της πόλης, αφού δεν βρήκαν κάποιο κενό στον τρόπο που διατάξαμε και λειτουργούμε τις δημοτικές υπηρεσίες, ανακάλυψαν το μέγα σκάνδαλο στον τρίλεπτο χορό 5 ατόμων που ζούμε και συνεργαζόμαστε στενά καθημερινά επί πολλές ώρες, σχεδόν σαν οικογένεια.

Ναι, ήταν μια αυθόρμητη, ατυχής εξωτερίκευση της στιγμής, που σε καμία περίπτωση δεν προέτρεπε τον κόσμο σε ανάλογη συμπεριφορά, όπως και δεν έγινε άλλωστε και η οποία ΔΕΝ ακυρώνει την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ η οποία χαρακτηρίζει την όλη διοργάνωση του Φεστιβάλ πόλης, αλλά και όλων των άλλων εκδηλώσεων που προανέφερα.

Όσο για τα περί αλαζονείας και ανευθυνότητας, γι’ αυτά κρινόμαστε καθημερινά επί πολλά χρόνια, από πραγματικά αυστηρούς και ανιδιοτελείς κριτές. Και όσο και αν ενοχλεί κάποιους, κρινόμαστε επιτυχώς!
Θα περίμενα καλύτερα πράγματα από την αντιπολίτευση.
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα περιμένω πολύ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.