1ο Δημοτικό Βούλας: Μπράβο στους γονείς των μαθητών




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι καλημέρα σας!
Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και Αλληλεγγύη.

Οι αλλαγές που έχει φέρει η πανδημία στις ζωές μας είναι πολλές και διαφορετικές για τον καθένα. Υπάρχουν όμως και πολλά κοινά. Ένα από αυτά είναι οι δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά μας λόγω του κλεισίματος των σχολείων, των διαδικτυακών μαθημάτων και γενικά η αποχή από την κοινωνία του σχολείου.

Την αποχή αυτή, το ΔΣ του Συλλόγου προσπαθεί να την κάνει όσο το δυνατόν πιο ήπια συνεχίζοντας με σεβασμό στα μέτρα της κυβέρνηση, τις όποιες δράσεις μπορούμε να ολοκληρώσουμε στο σχολείο μας αλλά και άλλες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά μας να συνεχίσουν να αισθάνονται μέρος της σχολικής μας κοινότητας.
Στα πλαίσια αυτά ζητήσαμε από τα παιδιά να ζωγραφίσουμε κάτι για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις δυσκολίες που παίρνανε οι συνάνθρωποί μας στην Ιταλία. Αυτή την εβδομάδα θα ενεργοποιήσουμε την δημοσιογραφική ομάδα αλλά και την ομάδα δημιουργικής γραφής. Επιπροσθέτως στο σχολείο συνεχίζονται οι δράσεις εξωραϊσμού με το ζωγράφισμα των τάξεων. Σε συνεχή επικοινωνία με το δήμο έχουμε δει πολλές εργασίες να ολοκληρώνονται στο σχολείο, τα σκαλοπάτια τα οποία βρίσκονται έξω από το γραφείο δασκάλων (σπασμένα) και την σημαντικότερη ίσως, την πλήρη αποξήλωση και στρώσιμο με νέου τύπου ασφαλτόστρωμα των Α᾽ και Β᾽ προαυλίων, η οποία ξεκίνησε σήμερα.



Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, εμείς σαν γονείς και μέλη της κοινότητας του σχολείου μας θα πρέπει να είμαστε σε επαφή δίνοντας το παράδειγμα και στα παιδιά μας ότι και ακόμα και μέσα στις δυσκολίες, η κοινωνία μας, η αλληλεγγύη, και η αγάπη για το σχολείο μένουν ακλόνητα.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣΑγαπητοί Φίλοι καλημέρα σας!Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και Αλληλεγγύη.Οι…

Gepostet von 1o Δημοτικό Βούλας ΣΓΚ am Mittwoch, 22. April 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.