Μαστροπός εξέδιδε Γερμανίδα αφού της «πούλησε» έρωτα μέσω Facebook
Μια 42χρονη από τη Γερμανία είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα του 37χρονου Έλληνα μαστροπού που συνελήφθη στην Αχαρνών την Τρίτη.

Όπως είπε η Γερμανίδα στους αστυνομικούς πριν από περίπου δύο μήνες γνώρισε τον 37χρονο μέσα από το Facebook.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Εκείνος, σύμφωνα με την 42χρονη, υποδύθηκε τον ερωτευμένο πείθοντάς την να έρθει στην Ελλάδα. Όταν όμως η γυναίκα από τη Γερμανία έφτασε στην Ελλάδα, ο 37χρονος της άρπαξε το διαβατήριο και την ταυτότητά της και την αιχμαλώτισε σε διαμέρισμα στην Αχαρνών.

Για όλο αυτό το διάστημα ο 37χρονος εξέδιδε τη γυναίκα μέσα από αγγελία που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο μέχρι τις 11:20 το πρωί της Τρίτης όταν η Γερμανίδα κατάφερε να δραπετεύσει αφού βρήκε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη.

Αφού, λοιπόν, κατάφερε να βγει στο δρόμο, η 42χρονη σταμάτησε περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσε στην Αχαρνών και τους αποκάλυψε την περιπέτειά της.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών καθώς και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες είναι σύντροφος του 37χρονου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο ευρύτερο κύκλωμα εκβίασης γυναικών πίσω από τη δράση του 37χρονου. (Πηγή: protothema.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.