Εξελίσσεται διαρκώς το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ηλιούπολης




Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ηλιούπολης λειτουργεί ήδη έξι χρόνια και εξελίσσεται διαρκώς. Δείτε τη δήλωση του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων:

“Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης, στα έξι χρόνια της λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί, με την δική σας υποστήριξη, σε συμμετοχική και δυναμική μορφή δια βίου μάθησης, αφού το έχετε συνειδητά και με εμπιστοσύνη επιλέξει ως διαδικασία προσωπικής εξέλιξης σε ένα περιβάλλον επιταχυνόμενης παραγωγής νέας γνώσης.

Στοχεύοντας στην κάλυψη της ανάγκης για διαρκή ανανέωση του γνωστικού εξοπλισμού, κατά τη διαμόρφωση και τον προϋπολογισμό του εκάστοτε προγράμματος λαμβάνουμε υπόψη τις προσδοκίες και τους στόχους που τίθενται στην κατεύθυνση της διεύρυνσης του πνευματικού ορίζοντα, της κριτικής ανάλυσης, του [ανα] στοχασμού.

Σύμφωνα με τη διάσταση αυτή αναζητάμε και φέτος εναλλακτικές προσεγγίσεις για να προσδώσουμε διαφορετική προοπτική της γνώσης μέσα από ένα πολυεπίπεδο θεματικό πλαίσιο.
Στα πλαίσια του πλουραλισμού, τρία αξιόπιστα Πολιτικά Ινστιτούτα της χώρας μας υποστηρίζουν, με διακεκριμένους επιστημονικούς συνεργάτες τους, την προσπάθεια μας με την ανάπτυξη- ανάλυση κοινωνικών θεωριών και συστημάτων, με στόχο την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας.

Κορυφαίοι επιστήμονες των τομέων της Πολιτικής Επιστήμης, της Αστροφυσικής, της Γεωλογίας, των Μαθηματικών, της Θεωρίας του Κινηματογράφου, της Ιστορίας της Τέχνης δίνουν το στίγμα των επιστημών τους με πολυδιάστατες προσεγγίσεις.
Ιδιαίτερη τιμή μας η συνεργασία των καθηγητών και η δική σας συμμετοχή.
Καλή περιπλάνηση στην αναζήτηση της γνώσης.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.