“Δελφινομαχίες” υπό σκιάν!




Κάτω από τη σκιά θα μπορούν γονείς, παππούδες και γιαγιάδες να απολαύσουν τα “δελφινάκια” τους στους αγαπημένους αγώνες κολύμβησης, το Σάββατο 9 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Tοποθετήθηκε μια μεγάλη τέντα που καλύπτει όλες τις κερκίδες για να προστατεύει τους θεατές τον χειμώνα από τη βροχή και το καλοκαίρι από τον ήλιο.

Η “ψυχή” του κολυμβητηρίου, Γιάννης Αντωνάκης, φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στο NOTIA.GR:

“Ένα πολύ σημαντικό έργο μόλις τελείωσε για το αθλητικό μας κέντρο και πλέον όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα παιδιά τους κάτω από σκιά και προστατευμένοι από οποιαδήποτε καιρική συνθήκη.

Φυσικά η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου δεν σταματάει εδώ και δεν επαναπαυόμαστε.

Να ευχαριστήσω την κυρία Μασουρη από τις τεχνικές υπηρεσίες και φυσικά τον Δήμαρχο μας αφού ότι χρειαστούμε μας το παρέχει απλόχερα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και την ομάδα πόλο του Υδραϊκού που μας πρόσφερε ένα μικρό ποσό σαν δωρεά για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Όλοι μαζί μπορούμε! Ραντεβού στις “Δελφινομαχίες μας” .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.