Η Φρίντα στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Από σήμερα η Φρίντα στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου. Όπως μπαίνεις φάτσα κάρτα.
Η τέχνη και η θρησκεία πρέπει να υπάρχουν σε ίσα μέρη στα σχολεία έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να επιλέξει που θα πιστέψει” έγραψε στη σελίδα της στο facebook, η εικαστικός Άννα Δημητρίου, για τη δημιουργία της στο 2ο Γυμνάσιο, που έχει ενθουσιάσει μαθητές και καθηγητές.

“Από σήμερα μια υπέροχη γυναίκα θα σας καλωσορίζει στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε την εικαστικό κα Άννα Δημητρίου για το «μάθημα»! Ευχαριστούμε θερμά και την κα Κωνσταντίνα-Μαρία Κωνσταντίνου, συντονίστρια του προγράμματος “The Street Art Project” του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, η οποία φρόντισε να να μας φέρει σε επαφή με την εικαστικό” αναφέρει η σελίδα του σχολείου.

Από σήμερα μια υπέροχη γυναίκα θα σας καλωσορίζει στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε την εικαστικό κα ´Αννα Δημητρίου για το…

Publié par 2ο Γυμνάσιο Αλίμου – 2nd Gymnasium of Alimos sur jeudi 22 mars 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.