Boύλα: Εδώ έγινε το τροχαίο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου, που προσπάθησε να προσπεράσει στις 6:30 το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, χάνοντας τελικά τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από την πρόσκρουση στο οδόστρωμα.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr.
Ιδιαίτερα σφοδρή η πρόσκρουση

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην παρουσιαστής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ζέφυρου στη Βούλα και ακόμα στο δρόμο υπάρχουν τα συντρίμμια της μηχανής στην οποία επέβαινε.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, κομμάτια από τη μηχανή έχουν διασκορπιστεί δεξιά και αριστερά σε όλο το μήκος του οδοστρώματος, φανερώνοντας τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Tatiana Live, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στις 6 μίση το πρωί της Κυριακής κατέβαινε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τη μηχανή του, όταν είδε μπροστά του ένα υπηρεσιακό λεωφορείο, το οποίο κινήθηκε στα δεξιά για να μπει στον παράδρομο. Υπήρξε μια προσπάθεια από τον παρουσιαστή να προσπεράσει το λεωφορείο, χωρίς οι αξιωματικοί της τροχαία να μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά πως προσπάθησε να περάσει το λεωφορείο από τα αριστερά ή ήρθε σε επαφή για να αποφύγει την κίνηση του λεωφορείο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θεοδόσης Πάνου: “Υπήρξε επαφή με το λεωφορείο και εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα -βρέθηκε 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημα του- και υπέστη το κρανιο – εγκεφαλικό κάταγμα. Το πλέον πιθανό είναι ότι δεν φορούσε κράνος, εξ’ ου και το κάταγμα στο κεφάλι που φέρει και είναι το πλέον επικίνδυνο”.

Μετά το σοβαρό τροχαίο, ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, υπεβλήθη σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η σύζυγός του, ο γιος του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, που προσεύχονται να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή!

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη γυναίκα του και την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα με την οποία έπεσε στο λεωφορείο. Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.