Aπόψε στις 8: Ο Τζάμπας πάει στον Άλιμο για να ακούσει τον Τζώνυ Βαβούρα

Συγγραφέας
27 Δεκεμβρίου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

Απόψε στις 8 η δεύτερη από 4 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο της Παραμυθούπολης του δήμου Αλίμου. Η συναυλία με τον Τζώνυ Βαβούρα θα γίνει στο Άνω Καλαμάκι, στην οδό Δωδεκανήσου. Στις 30 Δεκεμβρίου ο Stan παίζει live στην οδό Θουκυδίδου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι Ιμάμ Μπαϊλντί στο ανοιχτό  θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, στο Άνω Καλαμάκι. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει θα παίξουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νότια Προάστια: Αυτές τις γιορτές ο Tζάμπας πάει στον Άλιμο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας