Άλιμος – Άγιος Δημήτριος: Η Θεομήτορος έγινε Φιλολάου! (VIDEO)




Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην οδό Θεομήτορος. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν από τότε που ο δήμος Αγίου Δημητρίου τοποθέτησε φανάρια σε δυο σημεία του δρόμου (ένα στη διασταύρωση με την οδό Υψηλάντου και ένα έξω από το Shopping House).

Δεν είναι λίγες οι φορές που από τη λεωφόρο Ιωνίας στο Άνω Καλαμάκι,  για να βγεις στη λεωφόρο Καλαμακίου (μέσω της Θεομήτορος), χρειάζεσαι ακόμη και 15′! Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο κάθε Σάββατο που λειτουργεί η λαϊκή αγορά στην Υψηλάντου. Τα αυτοκίνητα που μπαινοβγαίνουν στο Shopping House και στο Αγνό Μάρκετ, η λαϊκή και τα δυο φανάρια, δημιουργούν καταστάσεις που πολλές φορές βγάζουν εκτός εαυτού τους οδηγούς. Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι οδηγοί που παρκάρουν παράνομα τα ΙΧ τους (να δούμε πότε θα αρχίσει να μοιράζει κλήσεις η δημοτική αστυνομία).

Τα προβλήματα αναμένεται να ενταθούν τις ημέρες των γιορτών. Η κατάσταση αυτή δεν ευνοεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αφού πολλοί κάτοικοι των δήμων Αλίμου και Αγίου Δημητρίου, γνωρίζοντας το πρόβλημα, αποφεύγουν να πάνε σταμγαζιά της Θεομήτορος.

Μήπως η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης πρέπει να βρουν κάποια λύση;

Γιατί πολλές φορές η Θεομήτορος έχει τέτοια κίνηση που θυμίζει τη Φιλολάου στο Παγκράτι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άλιμος – Άγιος Δημήτριος: Η Θεομήτορος έγινε Φιλολάου! (VIDEO)

  • 18/12/2015 at 10:41 πμ
    Permalink

    Τι λύση να δώσουν οι άσχετοι! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “τα μαγαζιά” και τι τέλη θα εισπράξουνε.
    Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το χάος έξω από το Agno Meat Market με τα αυτοκίνητα να παρκάρουν ακόμα και στη μέση του δρόμου και να μην ενδιαφέρεται κανένας? Είναι δυνατόν αυτοκίνητα να βγαίνουν από το shopping house και να διασχίζουν κάθετα τη Θεομήτορος για να πάνε προς Αγίου Δημητρίου και να μην νοιάζει κανέναν? Είναι δυνατόν να μην μπορεί να περάσει κανείς πεζός έξω από το Agno Meat Market γιατί τα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα από αυτοκίνητα?
    Αναφορικά με τα φανάρια καλά κάνανε και τα βάλανε για να μπορεί ο πεζός να περάσει απέναντι με ασφάλεια. Δεν σκεφτόμαστε μόνο τα αυτοκίνητα αλλά και τους πεζούς.

    Απαντήστε
  • 31/01/2016 at 1:29 μμ
    Permalink

    είναι δυνατόν σε ενα δρόμο που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πρόβλημα οι αρμόδιοι εγκέφαλοι να τον έχουν κάνει μπουρδελο,σημαντική επιτυχία μπράβο και καλή συνέχεια στην ηλίθια γραμμή της αρτηληοσκληρωσεις σας.

    Φιλίκα ρε γαμοτω!!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.