“Αεροπορική επιδρομή” στον Φλοίσβο – Τρόμαξαν οι κάτοικοι από τις πρόβες των αεροσκαφών (VIDEO)




Μεγάλη τρομάρα πήραν εκατοντάδες  κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου, όταν γύρω στις 12 το μεσημέρι τα αεροσκάφη που θα πάρουν μέρος στην επίδειξη του Σαββάτου, στο Φλοίσβο, ξεκίνησαν να κάνουν πρόβες. Οι εκκωφαντικοί ήχοι προκάλεσαν αναστάτωση στον κόσμο, ενώ δεκάδες τηλεφωνήματα δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από πολίτες που ρωτούσαν να μάθουν τι έχει συμβεί.

“Η παρέλαση έγινε πριν από λίγες μέρες…γιατί γίνεται αυτό, τι συμβαίνει” ρωτούσαν. Οι πρόβες κράτησαν περίπου μισή ώρα και όσοι ήταν κοντά απόλαυσαν ένα υπέροχο θέαμα με αεροπορικά ακροβατικά. Όσοι δεν το είδαν, υπομονή μέχρι το Σάββατο.

Η Πολεμική Αεροπορία τιμώντας τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική της εκδήλωση για το ευρύ κοινό, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 (από 12.00 έως και 14.05) στην περιοχή του Φλοίσβου, όπου θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη. Την ίδια ώρα στον προαύλιο χώρο του Φλοίσβου η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κτήριο του Φλοίσβου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ιστορία και την εξέλιξη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Αναλυτικά , το πρόγραμμα της αεροπορικής επίδειξης, έχει ως εξής:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

α. 12:00 Έναρξη εκδήλωσης.

β. 12:05 Αεροπορική Επίδειξη Ομάδας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» με Α/Φ Τ-6.

γ. 12:25 Αεροπορική Επίδειξη Ομάδας «ΖΕΥΣ» με Α/Φ F-16.

δ. 12:40 Επίδειξη διάσωσης CSAR με Ε/Π SUPER PUMA.

στ. 13:05 Μουσική εκδήλωση με την μπάντα της ΠΑ.

ζ. 14:05 Πέρας εκδήλωσης

Εορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2015 from Hellenic Air Force on Vimeo.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.