Στη μάχη κατά της εγκληματικότητας η Δημοτική Αστυνομία Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην καθημερινή μάχη κατά της εγκληματικότητας έχει ριχτεί η Δημοτική Αστυνομία Αλίμου. Οι συχνές περιπολίες στις γειτονιές της πόλης έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα με πρόσφατο παράδειγμα τον εντοπισμό ενός κλεμμένου τζιπ (ένα μαύρο Mercedes ML 55 AMG). Το πολυτελές SUV, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, στην οδό Παραλιμνίου, στον παλιό Άλιμο. Αμέσως οι δημοτικοί αστυνομικοί επικοινώνησαν με την Ασφάλεια και από τους αριθμούς πλαισίου, διαπιστώθηκε ότι το τζιπ είχε κλαπεί από την Ηλιούπολη.

Από το πολυτελές τζιπ είχαν αφαιρεθεί τα φώτα, η μάσκα και οι προφυλακτήρες. H Δημοτική Αστυνομία συνεργάζεται άψογα με την ΕΛΑΣ και σε πολλές περιπτώσεις βοηθά στο έργο του, το αστυνομικό τμήμα Αλίμου. Υπεύθυνος για τη λειτουργία της είναι ένας έμπειρος πρώην αστυνομικός, ο Χρυσόστομος Aγγελόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Προστασίας Πολίτη)

Γεννήθηκε το 1962 στον Άλιμο και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές του (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε σχολεία του Δήμου μας

  Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία επί διετία στο στρατό ξηράς.

Κατατάχτηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1985 ως Δόκιμος Αστυφύλακας.

 Υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες ως Αστυφύλακας και ακολούθως ως Αρχιφύλακας.

  Υπηρέτησε επί διετία στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.

 Το 1996 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Έκτοτε και μέχρι τη παραίτηση του το-2006- υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες στην Αθήνα και στην Επαρχία.

Παρακολούθησε σεμινάρια και εκπαιδεύτηκε σε θέματα αυτοπροστασίας, αντιτρομοκρατίας, οργανωμένου εγκλήματος (εμπορίας ανθρώπων), ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικτυοπειρατίας, τηλεπικοικωνιακής απάτης, διαχείρισης κινδύνων, κρίσεων και ομηριών.

 Συμμετείχε στην Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων Διετέλεσε εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων σε θέματα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας και ολυμπιακής προετοιμασίας.

Tου απονεμήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ κατ΄ επανάληψη έπαινοι, εύφημη μνεία καθώς και ευαρέσκεια. Επίσης του απενεμήθη το μετάλλιο Αστυνομικής Αξίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τιμητικό δίπλωμα από τον Αρχηγό του Σώματος.

 Σπουδές: Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)

 Έχει δυο κόρες, την Ευγενία φοιτήτρια κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ελευθερία-Δήμητρα, φοιτήτρια στο Μαθηματικό Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.