Η Φλόγα της Αγάπης, στον Άλιμο: “Nα προσφέρουμε ζωή εκεί που υπάρχει ανάγκη” (VIDEO&EΙΚΟΝΕΣ)




 

Δίνω Αίμα-Δίνω Ζωή, ήταν το μήνυμα στη χθεσινή μέρα αγάπης, όπου πραγματοποιήθηκε η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία “Φλόγα Αγάπης”, σε συνεργασία του Δήμου Αλίμου, με τον Σύλλογο Αιμοδοτών-Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Το ραντεβού της εκκίνησης, είχε δοθεί για τις 19.00 το απόγευμα, στο ύψος της Λ.Ποσειδώνος με τη Καλαμακίου και η φλόγα ξεκίνησε το μικρό της ταξίδι, με μικρούς και μεγάλους φίλους να την ακολουθούν, συνοδεία αστυνομικής δύναμης και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, μέχρι το Ανοιχτό Θέατρο “Μαίρη Αρώνη” (Άνω Καλαμάκι-Πλατεία Καραϊσκάκη), όπου έφτασε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ.
Εκεί ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, μαζί με την Ολυμπιονίκη  Σοφία Παπαδοπούλου, άναψαν τη φλόγα μπροστά σε αρκετούς πολίτες του δήμου μας, που είτε ακολούθησαν τη διαδρομή, είτε απλά βρέθηκαν στο χώρο για να δουν τη τελετή λήξης.
“Είναι μεγάλο λάθος να χανόμαστε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, στο σκοτάδι της στεναχώριας,της θλίψης,της απελπισίας, της απογοήτευσης, τη στιγμή που δίπλα μας υπάρχει τέτοιο φως. Η Ελπίδα,η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη των νέων ανθρώπων είναι τα βασικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία,την οποία τη δικαιούμαστε και την έχουμε ανάγκη.
Χρειάζεται να έχουμε πίστη στον εαυτό μας,να βοηθάμε τον διπλανό μας και να μην σταματάμε να είμαστε αιμοδότες, ώστε να προσφέρουμε ζωή εκεί που υπάρχει ανάγκη. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές που πήραν μέρος στην εκδήλωση”,τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αλίμου
Στη βραδιά το παρών έδωσαν και πολλά από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και η εκδήλωση έκλεισε με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε από το συγκρότημα CANTO LIBA.
Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες&Βίντεο: Δέσποινα Ιωάννου – Άκης Μάνος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.