Στις 19 Μαΐου η Ειρηνοδρομία 2024




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για ακόμα μία χρονιά οργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου την «Ειρηνοδρομία 2024», προσφέροντας κίνητρο για δράση σε δρομείς όλων των ηλικιών, από το Δήμο αλλά και ολόκληρη την Αττική, σε άλλη μια μοναδική αθλητική εμπειρία. Ο ιστορικός αυτός αγώνας έχει ήδη συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής και μπαίνει αισίως στην 5η δεκαετία της ζωής του με κεντρικό μήνυμα: «Τρέχουμε για τα παιδιά μας! Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο».

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:

  • Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.
  • Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. (αγώνας και για μαθητές γυμνασίων & λυκείων)
  • Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. (αγώνας και για μαθητές δημοτικού σχολείου)
  • 1000μ. διαδρομή ευαισθησίας για ΑΜΕΑ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού και επίκεντρο όλων των παράλληλων εκδηλώσεων είναι το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου, που θα γίνει το σημείο αναφορά σε αυτήν την γιορτή ειρήνης, αλληλεγγύης και συμμετοχής.

Τους αγώνες διοργανώνει το  Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τα αθλητικά σωματεία ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» και Πήγασος Αγίου Δημητρίου, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.).



Η Ειρηνοδρομία διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη και έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.

Δείτε τους όρους των αγώνων και δηλώστε συμμετοχή. Στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eirinodromia.gr/registration.html

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.