ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Σάρωσαν οι Κορασίδες και προκρίθηκαν ως πρώτες στη Β φάση!




Η καθημερινή και σκληρή δουλειά των Κορασίδων του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ φανερώθηκε και έμπρακτα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Α΄ φάση του πρωταθλήματος Κ15 ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/1) και στους πέντε ομίλους και το αρχικό ξεσκαρτάρισμα έλαβε χώρα.

Τα κορίτσια του Γιάννη Μπενόπουλου και της Λούση Μοβσεσιάν έκαναν… παρέλαση στον πρώτο όμιλο Αττικής, καταλαμβάνοντας άνετα την πρώτη θέση. Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όλες τους με διψήφια διαφορά, οι μικρές «γοργόνες» του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ συγκέντρωσαν 9 βαθμούς και απέδειξαν πως στον σύλλογο «καλλιεργείται» ένα ισχυρό και ευοίωνο μέλλον.

Η αρχή έγινε με την άνετη επικράτηση επί του Ηλυσιακού (18-2) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, ενώ συνέχισαν το ίδιο εντυπωσιακά και απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου (25-1). Η αυλαία έπεσε στο «σπίτι», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, με νέα νίκη (21-8) κόντρα στην ΝΕΠ που ακολούθησε στη βαθμολογία. Την πρόκριση στη Β΄ φάση (5-7/4/24) πήραν και οι Χαλανδριώτισες αφού στο κομβικό παιχνίδι επικράτησαν του Ηλυσιακού (10-5) και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο.

Πολλές υποσχέσεις από τις Κορασίδες του ΝΑΣ Αλίμου για μακρά πορεία στο πρωτάθλημα της εν λόγω ηλικιακής κατηγορίας και με το βλέμμα στη Γ’ Φάση (24-26/5) που οδηγεί στο Final8. Μικρά και σταθερά βήματα όμως για μια δεξαμενή που δείχνει να έχει μπόλικο απόθεμα και αρκετό ταλέντο.



Η ακαδημία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ δουλεύει συστηματικά σε καθημερινή βάση, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της, τόσο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, όσο και στο ALMA CLUB.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.