Kέρδισε 8.000.000 ευρώ στο Τζόκερ: “Αρχικά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, ήταν μεγάλο το σοκ” λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου




Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες βράδυ ένας τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στην Αθήνα, καθώς έγινε εκατομμυριούχος εν μια νυκτί. Ο μεγάλος νικητής κέρδισε περισσότερα από 8,1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού, κατατεθέντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.

Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός κέρδισε 8.155.371,87 ευρώ, ύστερα από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ που είχαν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις.

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν ούτε λεπτό από το πρωί. Ενημερώθηκα χθες το βράδυ, από τον υπεύθυνο του ΟΠΑΠ, πως ο μεγάλος νικητής είχε παίξει το δελτίο στο κατάστημά μας. Αρχικά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, ήταν μεγάλο το σοκ. Εύχομαι στον υπερτυχερό να έχει την υγεία του, να κάνει μια καλή διαχείριση του τεράστιου επάθλου και να έχει πάντα χαρές», τονίζει ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού 107-109.

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Ζαφειρόπουλος αναφέρει: «Ήταν ένα δελτίο συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών και κόστισε 3 ευρώ».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.