Γλυφάδα: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Χοροστάσι




Η χορευτική χρονιά 2023-2024 είναι σημαντική για το Χοροστάσι μας, καθώς γιορτάζουμε και γινόμαστε 20 χρονών! Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς με μια πράξη βαθιάς αγάπης και αλληλεγγύης, όπως η αιμοδοσία;

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Χοροστασίου είναι πλέον θεσμός και με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην 23η κατά σειρά!

Το Χοροστάσι μας λοιπόν, με υπερηφάνεια, διοργανώνει την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 10:00-13:00 στα γραφεία του Χοροστασίου (Άπω Ανατολής 27 και Αντικυθήρων).

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο το ραντεβού, καθώς θα πρέπει να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στον χώρο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για να κλείσετε ραντεβού ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δάσκαλο (κ. Βελισσαρόπουλο) ή στη γραμματεία του Συλλόγου κατά τις ώρες λειτουργίας του Χοροστασίου. Επίσης, μπορείτε να στείλετε και mail στο [email protected].



Προϋποθέσεις:

• Μάσκα
• Αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ, κάρτα αιμοδότη (αν υπάρχει)
• Ραντεβού (τέσσερεις θέσεις ανά 15 λεπτά)
• Να αισθάνεστε καλά στην υγεία σας
• Να μην έχετε δώσει αίμα τους τελευταίους 3 μήνες

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να δώσετε αίμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις γενικές οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας https://ekea.gr

Μπορείτε φυσικά να ενημερώσετε και δικούς σας ανθρώπους και φίλους, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί, ακόμα και αν εσείς δεν μπορείτε να δώσετε αίμα για τον οποιονδήποτε λόγο.

Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε συνεχώς πόσο σημαντικά είναι αυτά τα 10 λεπτά από τον χρόνο σας, πόσους ανθρώπους βοηθάτε, πόσες αγωνίες καθησυχάζετε. Τα γνωρίζετε και η συμμετοχή σας είναι κάθε φορά μεγάλη! Ελπίζουμε και αυτήν τη φορά να σας έχουμε κοντά μας, να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό Κυριακής μαζί και να κάνουμε μία πράξη που μπορεί να σώσει ζωές!

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.