Γλυφάδα: Το 36ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του ΣΠΑΖ έρχεται!




Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του ΣΠΑΖ πλησιάζει και η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση εργάζεται πυρετωδώς ! Όχι μόνο στον τομέα της αλλά και στην αναπαλαίωση επίπλων! Ό,τι μικροέπιπλο και μικροαντικείμενο βρει το μαζεύει, το φτιάχνει και θα τα διαθέσει όλα το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Διασχολικό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το 36ο παζάρι του ΣΠΑΖ υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους τετράποδους δημότες της πόλης.

Στο Διασχολικό θα παρκάρει το έλκηθρό του το άλλο Σαββατοκύριακο ο Αη Βασίλης, για να φέρει όλου του κόσμου τα καλά! Στο πιο αγαπησιάρικο, το ωραιότερο παζάρι της πόλης, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θα βρείτε πανέμορφα χειροποίητα δώρα για εσάς και τους φίλους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε στην τόμπολα και να κερδίσετε τεράστια δώρα. Θα επισκεφθείτε τον υπέροχο μπουφέ με νοστιμιές από όλο τον κόσμο αλλά και με έξτρα σπέσιαλ καφέ! Θα συναντήσετε τους εθελοντές του ΣΠΑΖ με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για το τι κάνει το φιλοζωικό σωματείο της Γλυφάδας τα τελευταία 36 χρόνια και τι έχει σκοπό να κάνει τα επόμενα 36 ! Θα μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε και να δείτε όλες τις γάτες και τα σκυλιά που ψάχνουν σπίτι.

Μεταξύ άλλων, θα είναι διαθέσιμο και το καταπληκτικό ημερολόγιο του ΣΠΑΖ για το 2024, με παιδικές ζωγραφιές που έφτιαξαν μαθητές σχολείων της Γλυφάδας. Στο παζάρι θα είναι διαθέσιμα τα πρώτα 500 αντίτυπα, οπότε πηγαίνετε εγκαίρως για να προλάβετε!

Να θυμάστε πως όλα τα κέρδη από τα είδη που θα αγοράσετε πηγαίνουν στα αδέσποτα!



Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, λοιπόν, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. θα είμαστε όλοι στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, Επαμεινώνδα 30, για να περάσουμε όμορφα και να κάνουμε τις αγορές μας στο 36ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΣΠΑΖ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.