Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πρωτέα Βούλας




Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου έρχεται το παραδοσιακό – πλέον – Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πρωτέα Βούλας, το οποίο θα μεταμορφώσει το αθλητικό κέντρο Βούλας και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο των γηπέδων μας, σε ένα μαγικό, ατμοσφαιρικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, με λιχουδιές, είδη δώρων, στολίδια και πολλά χαμόγελα.

Ο χαρακτήρας του bazaar είναι φιλανθρωπικός, και αυτή τη χρονιά ο Πρωτέας θα στηρίξει τα Παιδικά Χωριά S.O.S., φιλοξενώντας τον οργανισμό στο bazaar του για τη διάθεση προϊόντων τους. Παράλληλα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή προς τον Πρωτέα για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, καλούμε τους συμμετέχοντες συνεργάτες όπως στηρίξουν οικονομικά τα Παιδικά Χωριά S.O.S. πολλαπλασιάζοντας την ενίσχυσή τους.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Πρωτέα facebook instagram για νεότερα σχετικά με το πιο γιορτινό, πιο μυρωδάτο, πιο λαχταριστό, πιο Χριστουγεννιάτικο bazaar της πόλης!

Εάν έχετε επιχείρηση και θέλετε να συμμετάσχετε στο bazaar του Πρωτέα Βούλας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.