43χρονη μητέρα δύο παιδιών “έσβησε” στη μέση του δρόμου




Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της επί του οδοστρώματος στην οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα.  Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Ήταν 11 το βράδυ όταν το πλήρωμα του περιπολικού του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών έλαβε σήμα για την ύπαρξη ατόμου εν μέση οδώ. Φτάνοντας στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Λάμπρου Πορφύρα, οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη επί του οδοστρώματος και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η 43χρονη Ανθή Θούα που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εκινείτο με το αυτοκίνητό της επί της Κανελλοπούλου και όπως εκτιμάται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένιωσε αδιαθεσία ακινητοποίησε το όχημά της στην άκρη του δρόμου και βγήκε από αυτό, πιθανόν για να καλέσει σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από τον σύζυγό της. Ο θάνατός της αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες αναμένεται να δώσει η νεκροψία -νεκροτομή.
Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. Πηγή: pelop.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.