Άλιμος: Με χαμόγελα που έλαμψαν σαν αστέρια, τα παιδιά πήγαν από την αυλή τους στα απέραντα βάθη του διαστήματος




Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η συναρπαστική δράση “Από την αυλή μου στο διάστημα” του Δήμου Αλίμου, της Ένωσης Γονέων Αλίμου και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Αλίμου.

Την Κυριακή (29/10) το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium Οn Τhe Go, στήθηκε στο προαύλιο των 2ου & 7ου δημοτικών σχολείων, στο Άνω Καλαμάκι.

“Με χαμόγελα που έλαμψαν σαν αστέρια, τα παιδιά πήγαν από την αυλή τους στα απέραντα βάθη του διαστήματος” είπε στο Notia.gr, η Ραμόνα Σάντος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αλίμου.

Με ενθουσιασμό και περιέργεια, ανακάλυψαν τον κόσμο των πλανητών, των αστερισμών και των διαστημικών αποστολών. Η ανταπόκριση από τα παιδιά ήταν τεράστια όλες τις μέρες! Το τηλεσκόπιο και οι αστρονομικές κατασκευές τους έδωσαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν κόσμο που πάντοτε τους συναρπάζει. Διδάσκουμε στα παιδιά ότι οι ουρανοί δεν είναι το όριο – είναι αναμονή για νέες περιπέτειες. Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο Αλίμου για την στήριξη και την συνεργασία στην δράση μας.”



Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης βρέθηκε στο προαύλιο των σχολείων όπου είχε στηθεί το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο και μίλησε με τα παιδιά και τους γονείς. Στις 11 Νοεμβρίου η δράση θα πραγματοποιηθεί στο 6ο Δημοτικό (Μανδηλαρά και Αλαμάνας).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.