Νεκροί σε τροχαίο 3χρονo αγοράκι και ο παππούς του (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη χθες τη νύχτα στην εθνική Πατρών Αθηνών μετά την Κανελλοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής. Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ, ενώ ο τρίχρονος εγγονός του που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα το πρωί κατέληξε και η 53χρονη οδηγός του δευτέρου οχήματος.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του flamis.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός πολυτελούς κάμπριο οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο. Οπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, πάτησε σε νερά και στη συνέχεια καβάλησε το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε!

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε και η σύζυγος του νεκρού άνδρα κι ένα παιδί. Επρόκειτο για τον παππού και την γιαγιά του παιδιού και οι γονείς του ακολουθούσαν… με άλλο όχημα. Οι γονείς έφθασαν στο σημείο, είδαν το τροχαίο και υπέστησαν σοκ.


Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. H γιαγιά του παιδιού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Πηγή: flamis.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.