Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης των “Παραπολιτικών” μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του




Αδιανόητη τραγωδία. Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης των «Παραπολιτικών», 37 ετών, μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του στην οδό Αιγέως 35, στην πλατεία Αττικής. Δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα που ήταν ερμητικά κλειστό.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.
Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.



“Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση” γράφει το parapolitika.gr

“Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.”

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Αντώνη Χρυσουλάκη

Το παιχνίδι της μοίρας για τον αγαπημένο συνάδελφο, ήταν ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του το έστειλε σήμερα το πρωί στο parapolitika.gr και αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Τo «αντίο» του Γιάννη Κουρτάκη

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη ανάρτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.