Mε πολυτελές τζιπ και δύο πιστόλια, το ένα κλεμμένο από αστυνομικό, κυκλοφορούσε ο Ρομά που πυροβόλησε εναντίον του Club 22




Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 5:25, ύστερα από τηλεφώνημα για πυροβολισμούς έξω από το Club 22 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, βρήκαν πέντε κάλυκες και τρεις τρύπες στην πινακίδα του νυχτερινού κέντρου. Eίχε προηγηθεί επεισόδιο με ένα θαμώνα ο οποίος φεύγοντας άρχισε να πυροβολεί. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν στην Καλλιθέα.

Δείτε την ανάρτηση του εκφωνητή της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Χρήστου Μπαλάσκα:

“Τα περιπολικά της άμεσης δράσης, σε δράση!!!!
12/8/23. Το Α 1-2 περιπολικό της Α’ αλλαγής της άμεσης δράσης, μόλις έχει αρχίσει την πρωινή του υπηρεσία.
Ο υπαρχιφύλακας οδηγός και ο αστυφύλακας συνοδός, πριν ακόμα πάρουν τον καφέ τους, ακούνε από τον ασύρματο ότι πριν λίγο ένας άνδρας είχε πυροβολήσει με πιστόλι πέντε φορές σε ένα κλάμπ στο κέντρο της Αθήνας.
Όταν οι συνάδελφοι άκουσαν την περιγραφή του οχήματος διαφυγής των δραστών, υπολόγισαν περίπου προς τα που είναι πρόσφορη η διαφυγή.
Και πραγματικά έπεσαν μέσα.
Μετά απο λίγο το λευκό όχημα εντοπίσθηκε απο τους αμεσοδρασίτες στην οδό Καλλιρρόης.
Οι συνάδελφοι κάλεσαν ενίσχυση και μαζί με το Α 4-1/Α’ περιπολικό που προσέτρεξε, απέκλεισαν το ύποπτο όχημα στη συμβολή των οδών Θησέως και Ευριπίδου στην Καλλιθέα.
Εντός του οχήματος επέβαινε ζευγάρι Ρομά και μέσα στο ντουλαπάκι βρέθηκαν δύο πιστόλια.
Το ένα GLOCK-17 και το άλλο USP το οποίο ήταν κλεμμένο υπηρεσιακό, με γεμάτους γεμιστήρες.
Ο άνδρας κατόπιν επεισοδίου στο νυχτερινό κέντρο είχε πυροβολήσει πέντε φορές στην πινακίδα του club 22 και μαζί με τη σύντροφό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.
Οι δράστες συνελήφθησαν και προσήχθησαν.
Μπράβο στους συναδέλφους. Είπαμε. Λίγοι και καλοί!!!!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.