Ένα ολόκληρο χωριό θρηνεί για τον πατέρα και τον γιο που σκοτώθηκαν στη Σαντορίνη




Τα Δίδυμα Αργολίδας θρηνούν τον Γιάννη Θεοδοσίου και τον γιο του Γιώργο που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, στη Σαντορίνη.

Πηγή φωτό: argolidaplanet.com
Πηγή φωτό: argolidaplanet.com

Συγγενείς και φίλοι τους αποχαιρετούν αφήνοντας λίγα λουλούδια και ανάβοντας κεριά στη μνήμη τους. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 18:00. Με απόφαση της προέδρου της Κοινότητας Διδύμων Ελένης Προσίλη, ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις στο χωριό.

“Βαριά η θλίψη για το χωριό μας, που σήμερα πενθεί τους αγαπητούς μας Γιάννη Θεοδοσίου και τον γιο του Γιώργο.
Τα λόγια περισσεύουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις…
Ο θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους!
Η τοπική κοινωνία των Διδύμων στέκεται βαθιά συντετριμμένη απέναντι στην τραγωδία αυτή, που στέρησε τόσο άδικα και τόσο νωρίς, τη ζωή δύο συνανθρώπων μας.
Γιάννη και Γιώργο θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη..
Σε ένδειξη πένθους ματαιώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην Κοινότητά μας.”

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 10:35 το βράδυ της Παρασκευής (11/8) στο δρόμο Μεγαλοχωρίου-Ακρωτηρίου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ένα Van. Ο 45χρονος οδηγός και ο 17χρονος γιος του βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του Van. Πατέρας και γιος απεγκλωβίστηκαν από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου, από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.



Πατέρας και γιος κατάγονταν από τα Δίδυμα Αργολίδας. Σύμφωνα με το Argolidaplanet.com, o 45χρονος πατέρας ήταν φανοποιός και ζούσε στη Σαντορίνη για να στηρίξει την οικογένειά του. Ο γιος του, βοηθούσε τον πατέρα του στη δουλειά, είχε αγάπη για τα αυτοκίνητα και τον αθλητισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια διατηρούσε φανοποιείο στον τόπο καταγωγής τους, το οποίο έκλεισαν πριν μερικά χρόνια και έκτοτε βρίσκονταν μόνιμα στη Σαντορίνη. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως προγραμμάτιζαν να πάνε για διακοπές στο χωριό τους, για να δουν τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.