Μαχαιριά στην καρδιά του Cine Άλιμος




Σε δολιοφθορά οφείλεται σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη το σκίσιμο της φουσκωτής τεράστιας οθόνης, του Cine Άλιμος, στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης, το απόγευμα της Δευτέρας (27/). Είναι η δεύτερη φορά που άγνωστοι δράστες προκαλούν φθορές στην οθόνη του δημοτικού κινηματογράφου, που είναι το στολίδι του Αλίμου (στις 4 Αυγούστου 2018, με αιχμηρό αντικείμενο είχαν κόψει ένα κομμάτι από το πανί ενώ είχαν τρυπήσει σε δύο σημεία τον αεροθάλαμο της οθόνης)

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη για το θλιβερό περιστατικό:

“ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ CINE ΆΛΙΜΟΣ
Σήμερα το απόγευμα, κάποιος προκάλεσε εσκεμμένα φθορά με αιχμηρό αντικείμενο στην οθόνη του Cine Άλιμος, η οποία πλέον δεν είναι λειτουργική.
Απόψε ήταν προγραμματισμένη δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας, η οποία δυστυχώς ματαιώνεται, προς απογοήτευση εκατοντάδων παιδιών.
Δουλεύουμε για την αποκατάσταση της φθοράς ή την αντικατάσταση της οθόνης, με στόχο το συντομότερο δυνατόν (ακόμα και αύριο) ο κινηματογράφος μας να λειτουργήσει ξανά…”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μαχαιριά στην καρδιά του Cine Άλιμος

  • 26/07/2023 at 4:08 μμ
    Permalink

    Κάποιες φορές μετά την προβολή δεν μαζεύουν την οθόνη αλλά την αφήνουν ανοιχτή κσι αφυλαχτη μεχρι την επομενη προβολη, την επομενη μερα.Όταν τίποτα δεν φυλάσσεται σε αυτή τη χώρα και κανείς δεν έχει ευθύνη για τιποτα , όλα είναι στην καταστροφική διαθεση του καθενός . Μια μερα πριν απο την καταστροφη της οθόνης, τηλεφωνησα στο Δήμο να την μαζέψουν. Τίποτα να μην μας εκπλήσσει.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.