Nτόρα Πάλλη – Πετραλιά: Με τις αρχές που μας ενώνουν για την Ελλάδα που μας αξίζει 




Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
 Γνωρίζουμε πολύ καλά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που πέρασε η χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε όμως όλοι μας και τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε η κυβέρνηση της ΝΔ, για να αντιμετωπίσει και να αμβλύνει τις επιπτώσεις τους.
 Η κυβέρνηση στα τέσσερα χρόνια θητείας της στήριξε ουσιαστικά τους πολίτες και το κοινωνικό κράτος. Προχώρησε σε τρεις αυξήσεις του κατώτατου μισθού και των συντάξεων. Ενίσχυσε το ΕΣΥ και την Παιδεία. Έθεσε σε εφαρμογή προγράμματα στήριξης των νέων ζευγαριών. Στήριξε την οικογένεια αυξάνοντας την άδεια μητρότητας από έξι σε εννέα μήνες. Μείωσε την ανεργία και τη φορολόγηση και στήριξε την επιχειρηματικότητα. Ενίσχυσε ουσιαστικά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και αντιμετώπισε αποτελεσματικά την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας. 

Στις εκλογές θα αποφασίσουμε για το εάν θα συνεχίσει η χώρα μας να πορεύεται σε μία τροχιά προόδου και ανάπτυξης ή αν θα οδηγηθεί στην οπισθοδρόμηση με απρόβλεπτες συνέπειες.
 Αποφάσισα να συμμετάσχω στη μάχη της παράταξής μας, η οποία είναι παράλληλα και μάχη για το μέλλον της Ελλάδας. Ο Νότιος Τομέας Αθηνών αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αλλά έχει και τεράστιες δυνατότητες. Η ανάπτυξη που υπηρετούμε ως ΝΔ, επιδιώκουμε να οδηγήσει στην εξάλειψη των ανισοτήτων που παρατηρούνται από Δήμο σε Δήμο, από γειτονιά σε γειτονιά. 
  Έχουμε και το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε. 

Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμή σας, για να συμβάλλω στη μεγάλη αυτή προσπάθεια με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν.

Ντόρα Πάλλη Πετραλιά – Υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.