Τάσος Γαϊτάνης: «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας προσφέρει σταθερότητα στη χώρα»




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σε πλήθος και παλμό που πραγματοποίησε  στην Καλλιθέα, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα κ. Τάσος Γαϊτάνης ολοκλήρωσε την επαφή του με τους πολίτες των δεκατριών δήμων της περιοχής.

Αρχικά ο κ. Γαϊτάνης απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους έθεσε το δίλημμα των προσεχών εκλογών: «Συνεχίζουμε μια πορεία ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας ή κυλάμε ξανά προς τα πίσω;», διερωτήθηκε. Ακολούθως έκανε  ανασκόπηση του σημαντικού κυβερνητικού έργου των τελευταίων τεσσάρων ετών, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας, της κοινωνικής πολιτικής, του μεταναστευτικού, της παιδείας και του ψηφιακού κράτους. «Το 2019 η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκαν συγκεκριμένα πράγματα. Τηρήσαμε στο ακέραιο το λόγο μας παρά τις πρωτόγνωρες εξωγενείς κρίσεις. Ότι είπαμε το κάναμε πράξη», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα εξήγησε πως στις εκλογές της 21ης Μαΐου στόχος είναι ένα ισχυρό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα ξεκλειδώσει όλες τις πολιτικές εξελίξεις, ώστε στις δεύτερες κάλπες η Νέα Δημοκρατία να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αναφέρθηκε δε αναλυτικά στους πέντε βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία που έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.

Κλείνοντας την παρεμβασή του ο κ. Γαϊτάνης μίλησε και για την δική του υποψηφιότητα στο Νότιο Τομέα. Έκανε απολογισμό της επιτυχημένης θητείας του ως Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, αναφέρθηκε στη εμπειρία του στο Δήμο Καλλιθέας ως δημοτικού συμβούλου επι 13 έτη και ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου επί μια πενταετία καθώς και στην 20ετή επαγγελματική του πορεία στην έρευνα και την εκπαίδευση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή του στην περίπτωση που οι πολίτες του Νότιου Τομέα επιλέξουν να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή.  «Σας ζητώ την ψήφο σας. Σας ζητώ να εμπιστευτείτε έναν νέο άνθρωπο, με γνώση και με όρεξη να εργαστεί και να προσφέρει στον τόπο του. Έχω δώσει δείγματα γραφής μέσα από την κοινωνική, επαγγελματική και επιστημονική μου διαδρομή και μπορώ πιστεύω να σας εκπροσωπήσω με υπευθυνότητα, εντιμότητα και δυναμισμό», κατέληξε λέγοντας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.